recann módszer

Az első magyar körömszabályzó és korrekciós eljárás!!!

Németh Anna lábápoló mester vagyok.

27éve dolgozom a szakmában.. 2001-.ben szereztem gyógytornász képesítést,de a lábak ápolása mindig jobban érdekelt.Ezen idő alatt rengeteg olyan esettel találkoztam a munkám folyamán ami késztetett arra hogy egy gyors hatékony és olcsó megoldást találjak ki a benőtt, cső és befelé forduló körmök kezeléséhez. Több féle módszer létezik és sokfélét próbáltam. Van amelyik hosszadalmas, van ami drága a hétköznapi ember számára és van ami kellemetlen vagy esetleg nem olyan hatékony mint amit várnék a szabályzórendszerektől van amit sokszor kell cserélni hogy működőképes legyen van amelyik vastag és nem lehet lakkozni vagy nem esztétikus.

Természetesen mind jónak találom. De a vendégek többsége azonnali megoldást szeretne megfizethető áron és ezt meg is értem. Ezért sok próbálgatás  gyakorlás és gondolkodás után jutottam el egy nagyon egyszerű és hatékony technikához ami mindenki számára megfizethető. Legyen az vendég vagy szakember. Akár egy pedikűr közben is megoldható. 

Mindössze ha már gyakorlott vagy 15 perc alatt elkészíthető.

Ezért szeretném veletek akik a pedikűrös szakmában dolgoznak  megismertetni ezt az új gyors hatékony olcsó és fájdalommentes eljárást hogy minél több emberen tudjatok segíteni.

Ki kell e vágni minden esetben a benőtt a befelé fordult illetve cső körmöket?

A válaszom : NEM!!!
Azzal hogy minden esetben véső után nyúlunk nagy hiba! Nem igényel minden köröm kimetszést! Ha folyamatosan kimetszük a körmöket a szabályozás helyett ,egy idő után elkezd beszűkülni a körömágy igy kialakulhat akár egy nagyobb mértékű elváltozás is. A folyamatos sérülések amit esetleg a vendég vagy a szakember okoz ,fennállhat a fertőzés veszélye is.
Másodszor a kimetszés nem mindig fájdalommentes .
Elsődleges szempont a köröm “megmentése” Cél hogy minnél több szakember ezen az állásponton legyen!
Azzal, hogy megemeled azt a részt, ahol a probléma van tehermentesíted a gyulladt felületet, másrészt esélyt adsz a körömnek, hogy átnőjön a kritikus ponton! Mint tudjátok minden körömszabályozás ismétléssel jár!
Egy alkalom nem okoz végleges megoldást ,semilyen szabályzós és korrekciós módszerrel sem! Az ismétlés ennél a módszernél is szükséges de nem mindegy hogy milyen gyakran és hogy mennyit fizet érte a vendég!
A recann módszerrel kb 2 havonta , 2-4 alkalommal szükségszerűen kell eljárni. A recannal tehermentesítjük a körmöket és a helyes írányba tereljük ,formázzuk őket! Akár mint a 10 köröm megoldható ezzel!
Azonnali könnyebsség az ujjaknak, esztétikusabb látvány, és géllakozható!
Sok esetben azért nem spangéznak a pedikűrösök mert drága és a vendég nem tudja kifizetni és akár sokszor kellene cserélni. Ezért inkább havonta kivágatják a körmöket mert az olcsóbb Aztán nyáron nem szeretik a vendégek mert nem esztétikus nem lehet őket szépen lakkozni . Mennyit lehet elkérni egy ilyen beavatkozásért? -
lAz volt a cél hogy megfizethető legyen a vendég számára, - Minden benőtt körömre megoldás lehet? - A válasz természetesen nem ,ahogy a többi sem ,minden köröm, egyedi megoldás! Ezért jó megismerni minnél több technikát! - Fellevegősödik -e a körömszél ha felemeljük? - Mivel a benőtt körmökszélek amugy sem tapadnak megfelelően a körömágyba alapba egy kis fellevegősödés van.
Nem az a cél hogy ezzel a módszerrel felszabjuk a körmöt a körömágyból .
Csak annyit emelünk amennyit a köröm elbír és engedi! - Milyen technika ez, és milyen anyagokat használok ,mennyire nehéz ezt elsajátítani? - Mint minden spange ugyanazon az elven működik. Tehermentesítés fájdalomcsillapítás, a növekedés szabályozása. - Speciális anyagokkal dolgozunk erre kifejlesztett! - Mint minden technikát a gyakorlatban fogsz magadévá tenni. Ahhoz hogy megfelelően el tudd készíteni a recannt ,gyakorolni kell ,egy pár alkalommal, mint minden más technikát! A recann módszer lenövés mentes eljárás!!
4.hét múlva is tartja a köröm formáját! Nincs más teendő mint várni hogy szépen lenőjjön a recann anyag a körömről! Ha szükséges akkor a kövezkező alkallommal újra korrekciózom! Minden köröm más ! Van amit elég csak 1-2 alkalommal elvégezni,van amit többször kell!. Nincs porcelán és nincs zselé anyag!! Speciális köröm oldat , ragasztó, és pasztából áll!! 3-4 hetente nyomon kell követni a köröm növekedését és a köröm hosszát mi alakítjuk ki. Otthoni ápolás nem szükséges!! De a recann otthoni oldat vagy más körömápoló használata javasolt!
 

 

IMG 5925IMG 6090

Callux Pro és Professzionális képzések

Németh Anna

9700 Szombathely, Kálvária utca 63/c.

+36 30 598 6461

recann2020@gmail.com

Adószám: 60506629-1-38

Nyilv.sz.: 21136325

Oktatási engedélyszám: B/2020/005569

recann képzések

PLAN-EX BT.

9700 Szombathely, Farkas K. u. 77.

+36 30 598 6461

recann2020@gmail.com

Adószám: 26804196-2-18

Cégjegyzékszám: 18-06-100528

Oktatási engedélyszám: B/2020/005569

mastercard

visa

Copyright 2020 by recann. Made with ♥ by Amepot.

Search